Search
Close this search box.

Cum cumpar?

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru puteti sa va inregistrati cu un cont de utilizator. Se poate comanda si fara o inregistrare de utilizator.

Pentru a comanda, trebuie sa alegeti produsul sau produsele preferate si sa le adaugati in Cosul de Cumparaturi. Dupa ce sunteti sigur ca ati adaugat produsele pe care le-ati dorit (va rugam sa verificati si masurile pe care le comandati) trebuie sa apasati pe butonul de Finalizare comanda.

Dupa ce ati apasat acest buton se va incarca automat un rezumat al comenzii dumneavoastra. Acest rezumat va fi trimis automat si pe adresa dvs de e-mail.
Toate clientele noastre sunt sunate in prealabil – inainte de livrare – pentru a parcurge impreuna comanda dvs si datele de livrare, astfel evitand eventuale inconveniente nedorite.

Atelier Deja Vu isi rasfata clientele prin optiunea / Pe masurile tale / asta insemnand ca noi chiar executam produsele si pe masurile clientelor. Aceasta optiune poate fi selectata din bara de masuri.

Daca aveti orice alte intrebari va rugam sa ne scrieti prin completarea unui formular de contact sau sa ne sunati la numerele afisate la Contact.

 

Cum, cand si cat platesc?

 

Magazinul nostru accepta plata prin sistem ramburs – in numerar la curier – sau plata cu cardul prin procesatorul de plati Eu platesc.ro. Transportul se efectueaza prin curierat rapid (NemoExpress)

 

Livrarea produselor

 

Durata aproximativa de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 5 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil.

Comanda este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar 08 – 19, cu sms si apel telefonic in prealabil. Se poate solicita si livrare sambata.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

 

Conditii speciale

 

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant al societatii noastre, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.