(0)
  • Niciun produs in cos.

Poveste

Stilul este tot ceea ce conteaza!

     „Moda trece, dar stilul ramane” spunea Coco Chanel. Nimic mai adevarat!
Toate femeile au o frumusete unica si irepetabila, frumusete care este cu atat mai evidenta, cu cat femeia stie sa-si construiasca un stil propriu, cat mai adecvat personalitatii ei, care sa-i puna in valoare intr-o cat mai mare masura datele proprii, cele cu care a fost inzestrata de natura.

     Nu tot ceea ce este la moda ne si avantajeaza, uneori chiar dimpotriva. Orbite de imperativul „must have” adoptam accente ale modei zilei absolut dezavantajante, doar pentru ca „asa se poarta”. Ridicolul generat de acest imperativ il putem observa zilnic in jurul nostru, face ravagii. Pe de alta parte, noutatea intruchipata de moda, prospetimea unui nou trend, ne poate pune in valoare, ne poate fi veritabila primavara care ne renaste.

     Cum distingem intre ceea ce ne poate sublinia si consolida propriul stil, ne poate spori farmecul si clasa, ne pune intr-o noua valoare personalitatea, si ceea ce ne poate expune ridicolului? Este exact ceea ce ne-am propus noi sa oferim femeilor, mai mult decat haine, noi oferim stil!